Karriär

Välkommen till ett företag där vi lägger stort fokus på vår gemensamma värdegrund att agera klokt,kreativt och med stort hjärta. Hos oss arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar. Utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten.

Vilka är då vi? Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet. I koncernen, som har 600 medarbetare, ingår Wästbygg AB, Rekab Entreprenad AB, Logistic Contractor AB och Inwita Fastigheter AB.

Verksamheten bedrivs på de mest expansiva marknaderna i Sverige samt inom Logistic Contractor även i Danmark, Norge och Finland.

Wästbygg Gruppens karriärsida  

VI BLIR BÄTTRE TILLSAMMANS

Våra medarbetare lyfter ofta fram att man har kul på jobbet och vi strävar efter att ha en trevlig och hjälpsam kultur. Vi tror att vi blir bättre och når längre om vi alla hjälps åt. För oss är det självklart att om det går bra för koncernen så går det bra även förmedarbetarna. Därför har vi sedan flera år tillbaka ett vinstdelningssystem som innebär att du som medarbetare får en del av den vinst som koncernen gör.

LIKA VILLKOR!

Vi jobbar för att vara en inkluderande arbetsplats och motverka alla former av diskriminering. Till exempel utbildar vi våra rekryterande chefer i kompetensbaserad rekrytering. Det innebär att rekryteringsprocessen blir mer fördomsfri. Vi har också satt upp tydliga mål inom jämställdhet samt haft en likabehandlingsturné där nästan samtliga medarbetare deltog i en workshop där vi diskuterade hur vi behåller en inkluderande kultur inom koncernen.

UTVECKLAS PÅ JOBBET

Vi vill att alla som arbetar hos oss ska trivas med att gå till jobbet varje dag och ha rätt förutsättningar för att göra en bra arbetsinsats. Därför ordnar vi en rad utbildningar varje år. En del är obligatoriska och nära kopplade till den yrkesroll som man har, andra riktar in sig på personlig utveckling. Som ledare erbjuds du möjlighet att gå vårt ledarskapsprogram för att utvecklas som ledare och chef. Mycket av den personliga utvecklingen sker också i samarbete med andra och genom att ställas inför nya situationer och arbetsuppgifter. Vi vågar också hävda att vi är duktiga på att hitta interna karriärvägar för den som vill och visar framfötterna.

TRÄNA MED TEAM W

I vår idrottsförening Team W tränar vi tillsammans och deltar i olika motionslopp, var och en efter egna förutsättningar. Men man behöver inte tävla för att ha glädje av Team W. Genom att peppa varandra ökar sammanhållningen och sammanhållning – det gillar vi!

LÄR KÄNNA NÅGRA WÄSTBYGGARE

Lär känna några av våra medarbetare lite bättre! Nedan kan du hänga med Sara, som är redovisningsansvarig på Wästbygg, på crossfit, följa med KMA-chefen Johan Gustafsson som ligger i hårdträning inför Göteborgsvarvet och platschefen Jerry – både på jobbet och när han ger sig ut till skogs för att jaga.