Arkiv

Wästbygg Gruppen bygger åt Riksbyggen i Stockholm

Wästbygg har tecknat avtal med Riksbyggen om att uppföra Bonum Brf Trädgårdslunden med 19 lägenheter, övernattningslägenhet och underliggande garage i Bromma i västra Stockholm.

Bonum Brf Trädgårdslunden ska utformas enligt Riksbyggens koncept för seniorbostäder. Ordervärdet uppgår till 64 mkr och bostäderna ska certifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

– Vi ser mycket positivt på att återigen få samarbeta med Riksbyggen och att få bygga de här fina lägenheterna. Projekteringsarbetet är i det närmaste avslutat så vi är startklara, säger Joakim Efraimsson, vd på Wästbygg AB.

……………………….

För ytterligare information, kontakta:
Joakim Efraimsson, vd Wästbygg AB
Tel 073-901 14 13, e-post joakim.efraimsson@wastbygg.se

wastbygg.se
……………………….

Om Wästbygg Gruppen
Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet. I koncernen ingår Wästbygg AB, Rekab Entreprenad AB, Logistic Contractor AB och Inwita Fastigheter AB.

Verksamheten bedrivs på de mest expansiva marknaderna i Sverige samt inom Logistic Contractor även i Danmark, Norge och Finland. 2021 omsatte koncernen 3,8 miljarder och hade 525 anställda.