loading
Gruppen
loading

Mediakontakt

Björn Jensen tillträder som chef för region Mitt på Wästbygg AB

Entreprenadbolaget Wästbygg AB har utsett Björn Jensen som ny regionchef för Mitt. Han har arbetat med stora byggprojekt i mer än 20 år. Till Wästbygg kom Björn Jensen 2013, först som projektledare och har därefter arbetat som arbetschef. Sedan 2016 har han bland annat ansvarat för den stora om- och tillbyggnad av köpcentrumet Asecs i Jönköping som fortfarande pågår, ett miljardprojekt som omfattar 56 000 kvm.

– Björn Jensen har under flera år på ett mycket framgångsrikt sätt ansvarat för några av Wästbyggs största byggprojekt. Kombinationen av hans stora byggtekniska kunnande och förmågan att skapa förtroendefulla relationer med beställare, samarbetspartners och medarbetare kommer till stor nytta i hans nya roll, säger Susanne Liljedahl, vd för Wästbygg AB.

Han tillträder sin nya tjänst den 1 januari och får då ansvaret för verksamheten vid Wästbyggs kontor i Borås och Jönköping.

– Jag ser verkligen fram emot att få vara med och utveckla verksamheten i den här regionen. Det finns en intressant marknad i och kring både Jönköping och Borås. Med den kompetenta och engagerade organisation jag har omkring mig finns stora möjligheter för oss att växa ytterligare, säger Björn Jensen.

För mer information, kontakta:
Susanne Liljedahl, vd Wästbygg AB, tel 073-901 14 90, e-post susanne.liljedahl@wastbygg.se
www.wastbygg.se

Om Wästbygg:
Wästbygg Gruppen är ett entreprenad- och projektutvecklingsbolag med verksamhet på de mest expansiva marknaderna i Sverige. Vi bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet.

Företaget grundades 1981 i Borås. Idag finns egna kontor även i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Helsingborg och Varberg samt via koncernbolaget Logistic Contractor i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Wästbygg Gruppen är noterat på Nasdaq Stockholm. 2019 hade vi en omsättning på cirka fyra miljarder kronor och 320 anställda.