• 1 / 5
  • 2 / 5
  • 3 / 5
  • 4 / 5
  • 5 / 5
Arkiv

Inflyttning i Svanemärkta radhus i Falkenberg och Vårberg

I veckan pågår inflyttning i två av våra egenutvecklade bostadsrättsprojekt, Parklyckan i Vårberg och Strandängen i Skogstorp utanför Falkenberg –totalt 65 Svanenmärkta radhus.


Strandängen är resultatet av ett förvärv av en fastighet i Skogstorp 2020. I det fina läget nära havet och Falkenbergs centrum har vi velat skapa en lugn och trygg hemmiljö i ett moderna och okomplicerade bostadsrättradshus.  Husen har ett plan, fördelat på tre rum och kök och ett separat rum för klädvård. Takhöjden går upp till 3,7 m med ett generöst ljusinsläpp från dubbla fönster i både vardagsrum & sovrum och alla radhus har uteplats och en liten trädgård med odlingsmöjligheter. En park i mitten av området både delar av och skapar naturliga mötesplatser.


Parklyckan är ett av de tre projekt som vi utvecklar och bygger i Vårberg söder om Stockholm. Vi har nyligen färdigställt 174 ungdomsbostäder i området och vi har också en markanvisning för utveckling och byggnation av 80 bostadsrätter. Samtliga projekt ingår i Fokus Skärholmen, ett lokalt stadsutvecklingsprojekt som syftar till att skapa fler bostäder, samhällsfastigheter och mötesplatser och där stort fokus ligger på social hållbarhet.

Radhus var en efterfrågad produkt i både Vårberg och Skogstorp så bostäderna sålde slut snabbt. Efter ungefär ett och ett halvt års produktion är det nu riktigt roligt att få hälsa våra kunder välkomna!