Arkiv

Kreativa lösningar ordnar säljstart för Tuvebo ateljé

I mars skulle vi haft säljstart för Tuvebo ateljé – 71 lägenheter i Tuve strax utanför Göteborg. Intresset var stort och många hade anmält sig men som du säkert anar satte Coronapandemin stopp för våra förväntansfulla kunder.

Nu tar vi nya tag och bjuder in till en alternativ säljstart den 30 maj. Vi träffas utomhus vid vår visningsbod och våra kunder får boka in sig på en tid så att vi inte är mer än tre sällskap på plats samtidigt. Vi erbjuder också möjligheten att boka en privat eller digital visning med mäklaren eller ta del av informationen via en film.
– Vi har fått tänka om för att skapa fler alternativa lösningar till säljstarten helt enkelt, säger Linnea Karlén som är kund – och marknadsansvarig för Tuvebo ateljé. Vi värnar mycket om det personliga mötet med våra kunder och ville därför fortfarande ge möjlighet till ett fysiskt möte fast då i mindre grupper. För de som hellre vill få all information digitalt så har vi löst det också och hoppas att vi kan tillgodose allas behov.

I Tuvebo ateljé utvecklar vi 71 Svanenmärkta bostadsrätter där vi noga har lyssnat på våra kunders önskemål och skapar ett kvarter med det lilla extra. Här blir det ett gårdshus för gemensamma aktiviteter, en gästlägenhet och en gemensam tvättstuga. Hissen går ända från garaget och upp till den härliga takterrassen som du har gemensamt med dina grannar.

Läs gärna mer om kvarteret hos Wästbygg Våra hem!