loading

Logistic Contractor bygger 38 000 kvm åt Morgongåva Företagspark

Wästbygg Gruppens koncernbolag Logistic Contractor har tecknat avtal med Morgongåva Företagspark om att uppföra en distributionsanläggning med tillhörande lager på 38 000 kvm i Morgongåva. Hyresgäst i lokalen blir e-handelsföretaget Apotea som säljer apoteksvaror på nätet. Den nya anläggningen får både en tilltalande utformning och en mycket hög miljöprofil med optimal energieffektivitet. Halva taket ska täckas av solceller och dessutom installeras bergvärme. 

– Det känns positivt att få återvända till Morgongåva Företagspark och bygga för Apotea igen. Så sent som 2014 uppförde vi en byggnad på 5 000 åt Apotea som de nu har vuxit ur. Arbetet med den nya anläggningen är redan påbörjat och vi planerar för överlämning till kunden under februari 2018, säger Sandu Nylmon, kalkylchef på Logistic Contractor.

– Samarbetet med Logistic Contractor fungerade bra förra gången och eftersom de är specialiserade på den här typen av byggnader och lämnade det förmånligaste anbudet var det naturligt att fortsätta samarbetet, säger Henrik Lindley, vd för Morgongåva Företagspark.

Logistic Contractors hemsida  
Läs mer om projektet