Logistic Contractor bygger åt Swedish Logistic Property i Helsingborg

Logistic Contractor, som ingår i Wästbygg Gruppen, har tecknat avtal med Swedish Logistic Property, SLP, om att uppföra en logistikanläggning i Helsingborg på ca 7000 kvm. Ordervärdet uppgår till 46 mkr och byggnaden ska certifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

– SLP är en mycket intressant, relativt ny aktör på logistikmarknaden med stora framtidsplaner och vi ser fram emot att få bygga åt dem, säger Benn Karlberg, vd på Logistic Contractor.

Projektet påbörjas omgående och anläggningen ska vara färdigställd i februari 2022.

……………………….

Kontaktuppgifter:

För mer information, kontakta Benn Karlberg, vd Logistic Contractor AB, tel 073-920 17 70 eller benn.karlberg@lc.se
www.lc.se
www.wastbygg.se

Om Wästbygg:

Wästbygg Gruppen är ett entreprenad- och projektutvecklingsbolag med verksamhet på de mest expansiva marknaderna i Sverige. Vi bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet. 

Företaget grundades 1981 i Borås. Idag finns egna kontor även i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Helsingborg och Varberg samt via koncernbolaget Logistic Contractor i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Wästbygg Gruppen är noterat på Nasdaq Stockholm. 2020 hade vi en omsättning på cirka 3,8 miljarder kronor och 310 anställda.