loading

Logistic Contractor rekryterar Sales and Business Development Manager i Norge

Logistic Contractor fortsätter sin satsning på den nordiska marknaden. Till företagets kontor i Oslo har nu Espen B. Danielsen rekryterats till en nyinrättad tjänst som Sales and Business Development Manager. Uppdraget är att ansvara för försäljningen och bidra till att ytterligare stärka Logistic Contractors position på den norska marknaden. Espen B. Danielsen har lång erfarenhet av hela värdekedjan inom fastighetsbranschen då han bland annat har arbetat på Den Norske Bank, FERD Eiendom och senast på Bulk Infrastructure med att bygga upp deras satsning på datahallar.

– Helt nyligen har vi avslutat vårt tredje projekt i Norge, en anläggning på 55 700 kvm med terminal, lager och kontor åt DSV i Vestby. Vi ser att det finns ett stort intresse på marknaden för den produkt som Logistic Contractor erbjuder. Med Espen B. Danielsen får vi en person med rätt kompetens och kontaktnät för vår fortsatta bearbetning av marknaden i Norge. Ytterligare en intressant aspekt är Espens erfarenhet av datahallar, där vi ser ännu ett användningsområde för LCs koncept, säger Sandu Nylmon, vd för Logistic Contractors norska, danska och finska dotterbolag.

– Logistic Contractor är i en spännande fas här i Norge och jag ser fram emot att få vara med på den resan. Strukturen på den norska marknaden skiljer sig en del från den svenska. Här ser jag goda möjligheter att kunna bidra med min kunskap om att utveckla fastighetsaffärer, förklarar Espen B. Danielsen.

På Logistic Contractors kontor i Oslo finns idag, utöver Espen B. Danielsen, en projektingenjör och två produktionsledare.

– Målet är att vi under hösten också ska anställa en projektledare och rekryteringsarbetet är igång, avslutar Sandu Nylmon.