Lyckad försäljning av radhusen i Parklyckan

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Det tog inte ens två månader från försäljningsstarten i februari förrän alla våra 36 egenutvecklade radhus i Vårberg söder om Stockholm var sålda. I slutet av mars tecknades det sista avtalet och nu planerar vi för ett första spadtag under maj.

Vårberg är ett område där det händer mycket just nu. Stockholms Stad gör en storsatsning på att utveckla hela området, bland annat med den nya aktivitetsparken Vårbergstoppen. I direkt anslutning till den kommer Parklyckan, med 36 Svanenmärkta radhus, att byggas. Radhusen ska vara inflyttningsklara under 2022.

– Många av dem som köpt radhus i Parklyckan bor i området idag och ser fram emot att flytta till ett annat boende utan att lämna området. Det känns positivt att vi med Parklyckan kunnat komplettera bostadsutbudet i Vårberg, säger Maria Karlsson, kund- och marknadsansvarig på Wästbygg region Öst.

Det är inte bara radhus som tillkommer i Vårberg. Helt nyligen har vi även påbörjat byggnationen av ett annat egenutvecklat projekt alldeles intill Parklyckan som omfattar 174 studentlägenheter.