loading

Mikael Hillsten, COO, lämnar Wästbygg Gruppen

Wästbygg Gruppens COO, Mikael Hillsten, har valt att lämna sin tjänst på egen begäran för ett nytt uppdrag utanför koncernen. Han lämnar därmed också sin plats i koncernledningen.

Mikael började på Wästbygg 2010 och har sedan dess haft ett antal olika roller inom koncernen.

– Vi tycker naturligtvis det är tråkigt att Mikael har valt att lämna då han med sitt driv, sin personlighet och sitt engagemang betytt mycket för Wästbygg. Vi önskar honom ett stort lycka till i sitt nya uppdrag, säger Jörgen Andersson, vd.

……………………….

Kontaktuppgifter:

Jörgen Andersson, vd

tel. 070-323 32 02 eller e-post jorgen.andersson@wastbygg.se

www.wastbygg.se

Om Wästbygg

Wästbygg Gruppen är ett entreprenad- och projektutvecklingsbolag med verksamhet på de mest expansiva marknaderna i Sverige. Bolaget, som är noterat på Nasdaq Stockholm, bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet.

Wästbygg grundades 1981 i Borås. Idag finns egna kontor även i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Helsingborg, Varberg och Västerås samt via koncernbolaget Logistic Contractor i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. 2020 uppgick omsättningen till cirka 3,8 miljarder kronor och bolaget har 310 anställda.