Ny arbetschef och affärsutvecklare på Wästbygg

  • 1 / 2
  • 2 / 2

I slutet av maj tillträdde två nya, mycket rutinerade, medarbetare sina tjänster på Wästbygg. Vi har rekryterat Ansieh Sabetirad som arbetschef i region Väst och Carl Runberg som affärsutvecklare i region Öst.

Ansieh Sabetirad kommer närmast från Skanska där hon har arbetat i många år, bland annat med strategiskt inköps- och produktionsstöd samt verksamhetsutveckling. Hos oss får Ansieh ansvar för Wästbyggs bostadsbyggande projektgrupper i Göteborgsområdet. Det finns stor efterfrågan på nya bostäder just nu och i Ansiehs uppdrag ingår både bearbetning av entreprenadmarknaden och att samarbeta med Wästbyggs affärsutvecklare kring nya egenutvecklade bostadsprojekt.

Carl Runberg har tidigare arbetat som affärsutvecklare på Attendo. Parallellt har han jobbat med affärsutveckling i tidiga skeden i ett eget företag på uppdrag åt olika projekt- och fastighetsutvecklingsbolag. Carls stora erfarenhet av affärsutveckling av samhällsfastigheter och kommersiella byggnader kommer väl till pass i vår satsning på att bredda och utöka projektportföljen.

Vi hälsar Ansieh och Carl varmt välkomna till Wästbygg!