Arkiv

Wästbygg bygger 102 Svanenmärkta lägenheter åt Bonava

Wästbygg AB har fått i uppdrag av Bonava att uppföra deras projekt Logementet i området Kviberg, i Göteborg. Logementet omfattar två hus med sammanlagt 102 Svanenmärkta bostadsrätter samt ett underliggande garage. Ordervärdet uppgår till 115 mkr och exkluderar varor som tillhandahålls av Bonava.

– Vi är glada över att återigen få bygga åt Bonava och att få fortsätta det goda samarbete vi tidigare haft under produktionen av Kristinebergs Slottspark i Stockholm. I Göteborg har vi en mycket erfaren bostadsgrupp och jag känner mig trygg med att vi kommer att kunna leverera ytterligare ett fint projekt till Bonava, säger Joakim Efraimsson, vd på Wästbygg AB.

Byggproduktionen påbörjas omgående och Logementet kommer att lämnas över etappvis i slutet av 2023 och början av 2024.

……………………….

För ytterligare information, kontakta:
Joakim Efraimsson, vd Wästbygg AB
Tel 073-901 14 13, e-post joakim.efraimsson@wastbygg.se

……………………….

Om Wästbygg:

Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet. I koncernen, som har 500 medarbetare, ingår Wästbygg AB, Rekab Entreprenad AB, Logistic Contractor AB och Inwita Fastigheter AB.

Verksamheten bedrivs på de mest expansiva marknaderna i Sverige samt inom Logistic Contractor även i Danmark, Norge och Finland.