loading

Wästbygg bygger åt Svenska Handelsfastigheter

Wästbygg har tecknat avtal med Svenska Handelsfastigheter om att bygga lokaler åt EKO stormarknad och Jureskogs vägkrog på handelsområdet Överby i Trollhättan.

Ordervärdet uppgår till 97 mkr och byggnaderna ska certifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

– Vi tackar Svenska Handelsfastigheter för ännu ett entreprenaduppdrag. Tidigare har vi byggt åt dem i Kristianstad och ser nu fram emot samarbetet kring fastigheten i Trollhättan. Överbyområdet är vi väl förtrogna med. Så sent som i våras avslutade vi byggandet av en butik åt Hornbach på granntomten, säger Joakim Efraimsson, vd på Wästbygg AB.

Projektet kommer att färdigställas i slutet av 2022.

……………………….

För ytterligare information, kontakta:
Joakim Efraimsson, vd Wästbygg AB
Tel 073-901 14 13, e-post joakim.efraimsson@wastbygg.se

wastbygg.se

……………………….

Om Wästbygg:

Wästbygg Gruppen är ett entreprenad- och projektutvecklingsbolag med verksamhet på de mest expansiva marknaderna i Sverige. Bolaget, som är noterat på Nasdaq Stockholm, bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet.

Wästbygg grundades 1981 i Borås. Idag finns egna kontor även i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Helsingborg, Varberg och Västerås samt via koncernbolaget Logistic Contractor i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. 2020 uppgick omsättningen till cirka 3,8 miljarder kronor och bolaget har 310 anställda.