loading

Wästbygg bygger yrkesbutik i Norrköping

Wästbygg har tecknat avtal med en mindre järnhandelskedja om att bygga en yrkesbutik på 7 800 kvm i Norrköping.

Lokalen kommer att delas med Lundqvist Maskin & Verktyg, som redan idag är etablerade i Norrköping, men som i och med färdigställandet flyttar till nya lokaler. Byggproduktionen startar omgående och överlämning till beställaren är planerad till den 1 juli 2022. Ordervärdet är 72 mkr.

– Vi ser fram emot projektet och vi tackar för förtroendet. På kort tid har vi nu fått två uppdrag som rör handelsfastigheter i Norrköping, då vi tidigare i år tecknade avtal om att uppföra ett byggvaruhus åt Nordströms Bygghandel/Ekströms Trä. De två projekten ligger i direkt anslutning till varandra, nära Norrköpings flygplats, säger Jörgen Andersson, vd på Wästbygg Gruppen AB.

……………………….

Kontaktuppgifter:

För mer information, kontakta Jörgen Andersson vd Wästbygg Gruppen AB, tel 0703-23 32 02
eller jorgen.andersson@wastbygg.se
www.wastbygg.se

Om Wästbygg:

Wästbygg Gruppen är ett entreprenad- och projektutvecklingsbolag med verksamhet på de mest expansiva marknaderna i Sverige. Vi bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet. 

Företaget grundades 1981 i Borås. Idag finns egna kontor även i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Helsingborg och Varberg samt via koncernbolaget Logistic Contractor i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Wästbygg Gruppen är noterat på Nasdaq Stockholm. 2020 hade vi en omsättning på cirka 3,8 miljarder kronor och 310 anställda.