loading

Wästbygg Gruppen bidrar med matlådor till vårdpersonal

Tillsammans med Nordish Market och Maten é klar bidrar Wästbygg Gruppen med matlådor till vårdpersonal i Stockholm, Göteborg och Skåne.

– Matdonationer till vårdpersonal har en dubbeleffekt. Det ger ett mervärde för de som arbetar inom sjukvården och utgör också ett stöd till restaurangbranschen. Därför känns det extra bra med detta initiativ som vi valt att ge stöd till på de orter där vår verksamhet är som störst, säger Marie Lindebäck som är tillförordnad hållbarhetschef inom Wästbygg Gruppen.

I Skåne och Stockholm samarbetar vi med Maten é klar som levererar matlådor till hjältarna i vården. Måltiderna i Stockholm tillagas i de välkända kockarna Paul Svenssons och Tareq Taylors restaurangkök.

I Göteborg har vi vänt oss till Nordish Market, som drivs efter visionen att det ska vara enkelt och tillgängligt att äta hälsosam och klimatsmart mat. Vi använder oss själva av dem som leverantör till våra möten och event. Nordish Market levererar luncher till sjukvårdpersonal i Göteborg under parollen ”En hållbar paus”, vilket är ett sett att visa uppskattning för dem som gör ett fantastiskt jobb med att ta hand om alla som behöver vård på grund av covid-19. 

 

Här kan du också bidra till hjältarna i vården via Maten é klar.

 

Här kan du bidra till En hållbar paus via Nordish Market.

 

Bilden är Nordish Markets och visar deras lunchlådor.