loading

Wästbygg Gruppens HR chef, Anders Jansson, lämnar för nya utmaningar

Anders Jansson, nuvarande HR-chef för Wästbygg Gruppen har sagt upp sig på egen begäran för att anta nya utmaningar utanför koncernen. Han lämnar därmed också sin plats i koncernledningen.

Anders anställdes 2016 och har sedan dess varit övergripande ansvarig för att utveckla bolagets HR-avdelning och dess verksamhet.

– Det är förstås tråkigt att Anders lämnar oss. Han är en uppskattad kollega och jag är stolt över det som Anders har åstadkommit under sina år hos oss. Jag önskar honom lycka till i sin nya roll och i en för Anders ny bransch, säger Jörgen Andersson, vd på Wästbygg Gruppen AB.

Anders kommer fortsätta sitt uppdrag som HR-chef för Wästbygg Gruppen, åtminstone fram till sommaren. Processen med att hitta en ersättare påbörjas omgående.

……………………….

Kontaktuppgifter:

För mer information, kontakta Jörgen Andersson vd Wästbygg Gruppen AB, tel 0703-23 32 02
eller jorgen.andersson@wastbygg.se
www.wastbygg.se

Om Wästbygg:

Wästbygg Gruppen är ett entreprenad- och projektutvecklingsbolag med verksamhet på de mest expansiva marknaderna i Sverige. Vi bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet. 

Företaget grundades 1981 i Borås. Idag finns egna kontor även i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Helsingborg och Varberg samt via koncernbolaget Logistic Contractor i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Wästbygg Gruppen är noterat på Nasdaq Stockholm. 2020 hade vi en omsättning på cirka 3,8 miljarder kronor och 310 anställda.