loading
Gruppen
loading

Mediakontakt

Wstbygg har fått i uppdrag att uppföra det nya handelsområdet Barkaby Gate i Stockholm

Fredagen den 14 juni blev det klart att Wästbygg får uppdraget att uppföra Barkarby Gate, ett nytt handelsområde på Barkarbyfältet norr om Stockholm med ett femtontal butiker. Exploatör är TK Development och ordervärdet uppgår till ca 300 mkr. Huvuddelen av butikslokalerna är redan uthyrda och bland andra kommer Clas Ohlson, sportkedjan XXL, Burger King och Kjell & Co att flytta in när allt är klart.

Barkarby Gate innehåller en total yta på 20 000 kvm. Till det kommer ett parkeringsgarage på 13 000 kvm. Byggstart sker omgående för att allt ska vara klart för inflyttning under hösten 2014.

– Vi har ett mycket intressant projekt framför oss som genom sin utformning kommer att lämna ett avtryck i stadsbilden i en expansiv del av Storstockholm. Vi ser fram mot ett gott samarbete och är stolta över att TK Development har valt Wästbygg när de nu storsatsar i Barkarby, säger Magnus Rudén, chef för affärsområde kommersiellt på Wästbygg.

För mer information, kontakta Magnus Rudén, Affärsområdeschef Kommersiellt på Wästbygg AB, tel 031-733 23 06 eller e-post magnus.ruden@wastbygg.se