Business Arena 2022

I år kan du träffa oss på Business Arena, Nordens största mötesplats för aktörer i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn.

Anmälan till eventen

Umeå, 27 april
Kom gärna och besök oss i vår monter på Business Arena i Umeå där du bland annat får träffa representanter från våra koncernbolag Logistic Contractor och Rekab.

 

Oslo, 5 maj

 

Helsingfors, 24 maj

 

Helsingborg, 8 juni

I år arrangeras Business Arena Syd under stadsmässan H22 City Expo i Helsingborg. Wästbygg Gruppen är på plats och ser fram emot att träffa både nya och befintliga kunder.

  • 11.00 deltar Magnus Björkander, vVD/affärsutveckling Wästbygg AB, i en paneldiskussion om fastighetsmarknaden i södra Sverige. Kom gärna och lyssna!
  • 13.35-13.50 tar vår tf hållbarhetschef, Emma Järund, plats på scenen för att prata om hållbara lösningar för samhällsbyggande i stadsdelen Brunnshög, där vi har byggt ett flerbostadshus med trästomme.

 

Almedalen, 4-6 juli
I sommar är Business Arena och Wästbygg Gruppen tillbaka i Visby. Vi ser fram emot intressanta och viktiga diskussioner om samhällsbyggnad. Vi kan bland annat berätta om vårt flerbostadshus med trästomme som nu står klart i Brunnshög, Lund och om de ungdomsbostäder vi utvecklar och bygger inom ramarna för projektet Fokus Skärholmen i Vårberg. 

 

Stockholm 21-22 september
Självklart deltar vi även på Business Arena i Stockholm där vi under två dagar i september ser fram emot att nätverka och diskutera högaktuella ämnen för branschen.

 

Göteborg, 9 november
I november ser vi fram emot att berätta mer om våra pågående projekt i Väst. Detta i samband med att Business Arena arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg. Välkommen att besöka oss i vår monter!