Arkiv

Wästbygg Gruppen bygger om Furuhedsskolan i Kalix

Wästbygg Gruppens koncernbolag Rekab Entreprenad fortsätter att stärka sin position inom samhällsfastigheter i norra Sverige. Efter en offentlig upphandling har Kalix kommun tilldelat Rekab Entreprenad uppdraget att bygga om delar av gymnasieskolan Furuhedsskolan.

Projektet omfattar en ombyggnad av 6 200 kvm, primärt undervisningslokaler. Ordervärdet uppgår till 62 mkr.

– Vi ser fram emot ytterligare ett skolprojekt och det kommande samarbetet med Kalix kommun. Detta är en utförandeentreprenad så alla handlingar finns framme, vilket minskar ner vår startsträcka. Vi sätter igång i början av januari och planerar för en produktionstid på ett och ett halvt år, säger Anton Johansson, vd på Rekab Entreprenad AB.

……………………….

För ytterligare information, kontakta:
Anton Johansson, vd Rekab Entreprenad AB
Tel 090-15 66 03, e-post anton.johansson@rekab.se

rekab.se
wastbygg.se
……………………….

Om Wästbygg Gruppen
Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet. I koncernen ingår Wästbygg AB, Rekab Entreprenad AB, Logistic Contractor AB och Inwita Fastigheter AB.

Verksamheten bedrivs på de mest expansiva marknaderna i Sverige samt inom Logistic Contractor även i Danmark, Norge och Finland. 2021 omsatte koncernen 3,8 miljarder och hade 525 anställda.